22 квітня - Міжнародний День Землі

2016-04-22

/Files/images/szsh_2/СШ 2. День Землі.jpg

22 квітня планета відзначає Міжнародний День Землі, покликаний об'єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка подарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті.

Міжнародний День Землі – свято чистої Води, Землі й Повітря.День нагадування про страшні екологічні катастрофи, день, коли кожна людина може задуматися над тим, що вона може зробити у вирішенні екологічних проблем, поборовши в собі байдужість. Цей день покликаний об’єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища. У цей день кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилеглі території, висадити хоча б одне дерево.

Бібліотекарем школи було проведено семінар на тему «Роль бібліотеки у вихованні ціннісного ставлення до природи ». Учні 4 класів змагалися в інтелектуально – розважальній грі «Найрозумніший» , де змогли показати свої знання та ерудицію з теми «Природа». Найрозумнішим виявився учень 4-Б класу Турів Даніїл.

Вихованці гуртка «Поетичні барви» під керівництвом Градусової Ю.В. склали авторські вірші на тему «Захисти природу».

Бережімо природу – вона в нас одна!

/Files/images/szsh_2/IMG_20160422_083513.jpg/Files/images/szsh_2/IMG_20160422_093225.jpg/Files/images/szsh_2/DSC_1051.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 138

Коментарi