• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День здоров’я відзначали, настрій і силу здобували

День здоров’я відзначали, настрій і силу здобували

2016-04-06

/Files/images/день здоровя 1.JPG

Щоб допомогти людям зрозуміти цінність свого здоров’я та необхідність його збереження світова спільнота 7 квітня 2016 року традиційно відзначає Всесвітній День здоров’я. Учні КЗ "СЗШ №9" святкували цей день особливо. Він розпочався хвилинами здоров'я в кожному класі на початку першого уроку, під час яких вчителі повідомляли учням про традиції відзначати Всесвітній день здоров’я, та рухливої зарядки для учнів 1-11 класів.

В рамках святкування Дня здоров'я учні 7-8 класів (вчитель фізкультури Волик О.В.) брали участь у міських змаганнях з футзалу, де вибороли ІІ призове місце.

З метою орієнтації дітей на пріоритетність вічних загальнолюдських цінностей життя і здоров'я, мотивацію ведення здорового способу життя як необхідної умови саморозвитку, самовдосконалення та самозбереження у сучасному світі, залучення учнів до занять різними видами спорту вчителем фізичної культури Заєць Т.А. та класоводами 2-4 класів було проведено загальношкільне спортивне свято «День здоров’я та спорту». Під час свята діти змагались у 8 цікавих естафетах.

На кінець спортивного свята команди-переможці були відзначені грамотами. Діти показали свою зацікавленість до участі у змаганнях, демонстрували наполегливість та прагнення до перемоги. Кожен учасник свята отримав гарний настрій, заряд бадьорості та спортивні навички.

/Files/images/день здоровя 2.JPG/Files/images/день здоровя 3.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 109

Коментарi