Дружина юних пожежників

2016-04-07

/Files/images/P4070089.JPG

06 квітня 2016 року в КПНЗ «БТДЮ» відбувся міський етап ХХІІ-го Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних.

КЗ «СЗШ № 6» представляла дружина юних пожежних «Палаючі серця» (керівник команди Домніцька Н.С., педагог-організатор). У складі команди участь брали учні 10-11 класів: Прилипко Артем, Даниленко Кирило, Леонова Олена, Ляшенко Юлія, Будяк Ксенія, Лисогор Карина. Участь учнів у конкурсах «Безпечна прогулянка», «Влучний ствольщик», «Медичний», «Домашнє завдання» дало гарний результат – почесне І місце серед інших команд міста. Слід відзначити, що грамотами за кращіособистірезультатибулинагородженіПрилипко Артем та Даниленко Кирило. А також колектив СЗШ № 6 нагороджено грамотою за перемогу у конкурсі «Малюнок на асфальті» на тему «Рятувальник – професія героїчна» (участь брали Крігер Вікторія, учениця 11 класу, та Полянська Мілена, учениця 5-Б класу). На обласному етапі фестивалю Дружин юних пожежних знову разом до перемог!

/Files/images/kS7_2JYOI6I.jpg/Files/images/tHlpRr5sFi4.jpg

Команда «Служба порятунку» загальноосвітньої школи №4 також взяла участь у міських змаганнях дружин юних пожежних. Капітан команди, Чеха Марія зайняла І місце у «Медичному» конкурсі. Поган Інна продемонструвала добрі знання їстівних та отруйних грибів. Гарний результат у конкурсі «Рятування потопаючого» показав учень 8 класу Вовк Євген. Команда КЗ «СЗШ №4» посіла ІІІ місце в конкурсі агітбригад, під час якої учасники закликали присутніх до вивчення правил безпеки життєдіяльності та навчали правилами безпечної поведінки.

/Files/images/foto-2016/СШ.4. ДЮП.JPG

Учні комунального закладу «Олександрівська неповна середня загальноосвітня школа м .Орджонікідзе Дніпропетровської області» взяли участь у міському етапі Всеукраїнського конкурсу Дружин юних пожежників. Однією з номінацій був конкурс дитячого малюнку та живопису на протипожежну і техногенну тематику. Роботи учнів школи посіли призові місця: І місце - учень 2 класу Литвиненко Олександр (у віковій категорії від 6 до 10 років) та учениця 7 класу Римарчук Анастасія(у віковій категорії від 10 до 15 років), ІІ місце - учениця 2 класу Охота Єлизавета (у віковій категорії від 6 до 10 років ). Переможці були нагороджені грамотами начальника Орджонікідзевського МВ ГУДСНС України у Дніпропетровській області полковника служби ЦЗ Стовби О.В.

/Files/images/P4070094.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 122

Коментарi