• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Подорож у шкільне життя для майбутніх першачків

Подорож у шкільне життя для майбутніх першачків

2016-03-24

/Files/images/SDC12145.JPG

Тривають зустрічі майбутніх першокласників КЗ «НВК №1» «Чомучка».

В суботній школі перше заняття було 27.02.2016р. А останнє заняття відбудеться 26.03.2016р.

На першому заняття ми відвідували «Країну казок». На цьому занятті діти показали творчі здібності, знання багатьох казок, знання букв та вміння правильно формулювати свої речення.

Наступне заняття - «Подарунок матусі до 8 березня». На цьому занятті діти розповідали вірші та робили вітальну листівку - «Сонечко», «Букет квітів». Діти виконували роботу самостійно, проявляли творчі здібності та креативність.

В космічному просторі математики наші майбутні учні рахували зірки, знайомились з казковими героями, будували ракету з геометричних фігур, з’єднували число з кількістю предметів. В кінці отримали цікаву винагороду за свої старання та знання з математики.

19.03. відбулось свято «Морський круїз в шкільне життя» під час якого діти мандрували островами: «Загадок», «Малювання», «Естафет» та «Розваг». Особливо дітям сподобались змагання з здоланням перешкод, відгадування загадок, малювання на морську тематику. Вони мали можливість показати свої спортивні здібності, а батьки мали можливість отримати поняття про уроки фізичного виховання.

Останнє заняття з класним керівником відбулося 26 березня. На ньому ми пізнавали живу та неживу природу. Дітки вчилися розрізняти поняття живу та неживу природу, виконували творчі та логічні завдання, проявляли самостійність.

/Files/images/SDC12096.JPG/Files/images/SDC12129.JPG/Files/images/IMG_9312.JPG/Files/images/IMG_9328.JPG/Files/images/IMG_9345.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi