Святкування Дня селища

2012-09-25

/Files/images/novini2/P1010701.JPG

23 вересня в селищі Рудник відбулося свято осені, в якому активну участь взяли учні і вчителі нашої школи.
Ясного вересневого ранку вся громада комунального закладу «СЗШ№2» м.Орджонікідзе зібралася у парку. Ми прийшли не з пустими руками. Кожен клас на свято представив свої вироби. На відведеному місці було споруджено імпровізований хутірець, де зручно розташувався вулик (робота батьків і учнів 3 класу), сімейка свинок (9-Б клас), кумедний солом’яний бичок (6 клас), пишний індик (1-Б клас), весела сімейка песиків (2 клас) та квочка з курчатами (1-А клас). Відгороджував подвір’я живописний тин, на якому висіли майстерно виготовлені горщики. А біля святкової арки (5 клас) гостинно зустрічали відвідувачів дід (4-Б клас) з бабою (4-А клас). Поряд стояв дивовижний місточок (8 клас), який поєднував подвір’я з виставкою робіт, представлених учнями нашої школи. Це і різьблені вироби з фанери і надзвичайні вишивки, а також овочі і квіти, вирощені батьками, учнями та учителями школи.
Колоритний хутірець відвідали поважні гості: депутат обласної ради Шипко А.Ф., заступник міського голови Ходосовська Т.В., начальник управління освіти Рубаха Г.П., настоятель храму Іоанна Златоустого благочинний Нікопольського району Володимир Качан та інші.
Гості були зачаровані красою виробів їх естетичним оформленням. За цю роботу нашу школу нагородили солодким призом – смачнючими тортами. Потім відбулися спортивні змагання, у яких наша школа теж показала гідний результат. Свято закінчилося, але спогади про нього будуть ще довго в душі кожного.

Кiлькiсть переглядiв: 135

Коментарi