Новини СЗШ №8

2016-03-22

/Files/images/DSC05012е.jpg

«Час поезії»

2016 рік проголошено роком англійської мови та популяризації вивчення англійської мови в Україні. В рамках цього учні початкових класів-знавці англійської мови виявили свої таланти у заході «Час поезії», Учні 2-4-х класів із захопленням, як справжні маленькі артисти, декламували вірші англійською мовою. Всі діти були нагороджені грамотами за участь. І учні, і вчителі отримали велике задоволення від проведеного свята.

Фестиваль знавців англійської мови

17 березня 2016 року на базі КЗ «Ліцей» пройшов перший міський фестиваль знавців англійської мови. Учасниками свята були учні 3-4-х класів. Команду КЗ «СЗШ №8» представляли: Герман Вадим (3-А), Переп’ятенко Анастасія (3-Б), Ткачова Вікторія (4-А) та Лещенко Альона (4-Б). Учні представляли інсценізацію дитячої англійської пісні “Baa-baablacksheep”. Свято було яскравим і різноманітним. Всі учасники були нагороджені сертифікатами.

Також на фестивалі отримали свої заслужені нагороди учні-переможці другого етапу інтелектуальних змагань. Переможцями КЗ «СЗШ №8» стали: Герман Вадим – I місце з математики, Ткачова Вікторія – III місце з української мови та літературного читання, Переп’ятенко Анастасія - IIIмісце з української мови. Вітаємо учнів і бажаємо їм подальших успіхів у навчанні.

Кiлькiсть переглядiв: 179

Коментарi