У Р О К С Л А В И

2012-09-24

/Files/images/novini2/IMG_0173.JPG

В комунальному закладі «Середня загальноосвітня школа № 9 м. Орджонікідзе Дніпропетровської області» з 24 по 27 вересня 2012р. проведені класні години, інформаційні уроки, години спілкування до 70-річчя з дня створення підпільної організації «Молода гвардія».

Особливої уваги заслуговує урок патріотизму, проведений 26 вересня 2012р. в шкільній бібліотеці класним керівником 10 класу Гаркушею Вікторією Володимирівною.

Вчителька розповіла про діяльність молодіжної організації, яка діяла на території Краснодона (нині Донецька область), про подвиги й особисті якості молодогвардійців.

Діти розповідали вірші, підготували цікаві повідомлення. До уваги учнів були представлені фрагменти фільму про молодогвардійців, фотографії членів підпільної організації, документальні факти про їхню діяльність.

Поділилася своїми знаннями і почуттями і шкільний бібліотекар Висоцька Майя Олексіївна, яка розповіла про історію створення роману Олександра Фадєєва й ознайомила учнів з виставкою художньої літератури, фотографій, документальних джерел.

Учні проникли ся почуттям патріотизму, мужності й високих моральних якостей молодогвардійців.

Кiлькiсть переглядiв: 160

Коментарi