• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Патріотичне виховання засобами інтегрованої освітньої діяльності

Патріотичне виховання засобами інтегрованої освітньої діяльності

2016-03-03

/Files/images/кднз 22.png

Виховання любові до Батьківщини, до своєї Вітчизни – завдання надзвичайно складне, особливо коли мова йде про дітей дошкільного віку. Дошкільний вік як період становлення особистості має свої потенційні можливості для формування вищих моральних почуттів, до яких і відноситься почуття патріотизму.

Для підвищення якості дошкільної освіти, забезпечення її сталого інноваційного розвитку педагогічний колектив дошкільного навчального закладу №22 «Усмішка» спрямовує свою діяльність на формування всебічно розвиненої, духовно багатої, оптимістично та патріотично налаштованої особистості, при цьому приділяється увага патріотичному вихованню у контексті розвитку духовного потенціалу особистості дитини дошкільного віку.

З метою підвищення рівня теоретичної підготовки педагогів щодо питань патріотичного виховання дошкільників в умовах сьогодення, розкриття необхідності посилення громадянського виховання у КДНЗ №22 відбувся семінар «Патріотичне виховання засобами інтегрованої освітньої діяльності» де розглядалася методика ознайомлення дітей з родинними відносинами та сімейними традиціями в Україні.

Кiлькiсть переглядiв: 163

Коментарi