«Свято осені»

2012-09-22

/Files/images/novini2/IMG_1753.JPG

В тихі осінні шати осінь вдягла Руднік, але ще гарнішим наше селище виглядало в суботу 22 вересня 2012 року, коли місцеві мешканці відзначали «Свято осені».
Розмаїття вишиванок, красивих в'язаних виробів, живе море квітів та плоди з городів та садків. Все багатство рідної природи та творчої праці умілих рук було представлено до уваги мешканців та гостей свята.
Але нам, батькам вихованців комунального дошкільного навчального закладу №18 « Барвінок» (ясел – садка) загального типу еколого – валеологічного спрямування м.Оржонікідзе, особливо хотілося відмітити виставку нашого дитячого садка. Нам дуже сподобалися цікаві поробки з овочів: діти з цікавістю розглядали хвацьких козаків з гарбузів, чарівні композиції з квітів. Цікавими були виставки авторських робіт вихователів КДНЗ №18 О.В.Рижко (картини з бісеру), Т.В.Сеферової (композиції з бісероплетіння), В.А.Чорнобай (мереживні хустки). Яскравість виставки дошкільного закладу відмітив почесний гість міста А.Ф.Шипко, який із захопленням коментував витвори творчості та мистецтва
А коли діти заспівали українських пісень – сама осінь «заплескала» в долоні. Діти садочка і гості свята прийняли участь в веселих іграх – змаганнях, які провели вихователі Л.М.Бєляєва, Н.М.Коняєва.
Андрій Федорович Шипко та міський виконавчий комітет м.Орджонікідзе не забули про юних учасників святкового дійства вихованців КДНЗ №18 та дітей с.Руднік. Всі отримали призи, які ще довго будуть нагадувати всім про це чудове свято!

Кiлькiсть переглядiв: 143

Коментарi