• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Суботня школа КЗ "СЗШ №6" «Першоцвіт»

Суботня школа КЗ "СЗШ №6" «Першоцвіт»

2016-03-01

У комунальному закладі «СЗШ № 6» розпочала свою роботу школа майбутніх першокласників.З 6 лютого по 30 квітня щосуботи своїх вихованців зустрічають досвідчені педагоги, талановиті та добрі педагоги.

Кожне заняття особливе та неповторне.Майбутні класоводи разом зі своїми вихованцями мандрують, фантазують, складають казки, грають, танцюють та розучують нові пісні.

Паралельно з дітьми заняття в батьківському клубі відвідують і дорослі. Це інтерактивні зустрічі з різними спеціалістами, які допоможуть батькам та їхнім діткам подолати непростий етап адаптації першокласників до навчального процесу, уникнути можливих проблем та зміцнити емоційний зв’язок у родинах.

Консультують батьків провідні спеціалісти нашого міста: завідувач ПМПЦ Чергинець Г.М., лікар-педіатр Дудкіна І.О.; лікар-психіатр Малий І.В.; практичний психолог школи Чернецька Р.М.; логопеди та педагоги школи.

Робота в «Першоцвіті» проходить у комфортній атмосфері, як у родинному колі. Гарний настрій та нові враження гарантовані для всіх присутніх.

Адміністрація навчального закладу радо запрошує майбутніх першокласників та їх батьків на суботні заняття. Початок о 10-00.

До нових зустрічей!

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi