• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання міського семінару – практикуму вчителів біології

Засідання міського семінару – практикуму вчителів біології

2016-02-23

/Files/images/1 005.jpg

23 лютого 2016року на базі комунального закладу «Середня загальноосвітня школа №9 м. Орджонікідзе Дніпропетровської області» проведено засідання міського семінару – практикуму вчителів біології загальноосвітніх навчальних закладів міста на тему: «Здійснення вивчення біології на засадах особистісно орієнтованого, компетентнісного і діяльнісного підходів» з метою вдосконалення професійного і методичного рівнів компетентності вчителів біології з питань особистісно орієнтованого, компетентнісного підходів при вивченні біології; сприяння розвитку інтелектуальних вмінь шляхом поєднання нових педагогічних технологій; створення атмосфери творчості і співпраці в колективі педагогів – однодумців.

До уваги колег представлено інформаційний дайджест з теми семінару, презентовано досвід роботи педагогічного колективу у напрямку особистісно орієнтованого, компетентнісного підходів до вивчення предметів навчального плану школи.

Вчителі біології шкіл міста відвідали позакласний захід « Екологія нашого міста», який провела для учнів 10 класу Ольга Станіславівна Славич метою якого було визначення сучасних екологічних проблем міста, антропогенною діяльністю людини, яка негативно впливає на довкілля, розвитку екологічної свідомості, мислення, почуття відповідальності у розв’язанні екологічних проблем.

Десятикласники продемонстрували свою активну життєву позицію щодо охорони довкілля та збереження здоров’я людини. Рекомендації семінару окреслили подальші напрямки діяльності педагогів з теми семінару.

/Files/images/1 009.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 141

Коментарi