У рятувальників у гостях

2016-02-23

/Files/images/CIMG9819.JPG

23 лютого до рятувальників з 44 державної пожежно-рятувальної частини завітали на екскурсію юні пожежні з дитячого навчального закладу №11 «Сонечко». Для них було організовано і проведено цікавий та пізнавальний захід. В простій та ігровій формі дітей ознайомили зі специфікою та умовами роботи особового складу, продемонстрували спецодяг і обладнання, що використовується для ліквідації надзвичайних ситуацій. Також показали малюкам приміщення пожежної частини та ознайомили з умовами проходження служби, розповіли чим займаються рятувальники, коли не знаходяться на виїзді.

Поспілкувавшись з хлопцями та дівчатами фахівці ДСНС нагадали їм про необхідність дотримання правил безпечної поведінки у побуті та під час відпочинку, роз’яснили порядок дій при надзвичайній пригоді та коли необхідно телефонувати до служби порятунку 101.

Під час огляду пожежної техніки діти мали змогу не лише подивитися з близька автомобілі, але й посидіти за кермом. Екскурсія для них була повчальною, корисною та цікавою. Малюки залишилися задоволені від почутого та побаченого. На завершення діти та вихователі подякували рятівникам за проведений захід та пообіцяли, що обов’язково будуть дотримуватимуться наданих порад.

Кiлькiсть переглядiв: 100

Коментарi