Діти люблять малювать!

2016-02-05

/Files/images/P1190042.JPG

Діти люблять малювати, адже це своєрідне відображення дитячого світу мрій та уявлень. А кожна дитяча робота, незалежно від віку і техніки виконання – це справжній шедевр, неповторність емоцій та відчуттів. Тому і недивно, що арт-студію Будинку творчості відвідує понад 200 вихованців.

Керівники гуртків образотворчого мистецтва В.В. Адаменко та Л.І. Грищенко вже багато років плекають таланти юних художників. Їхні вихованці є неодноразовими переможцями міських та обласних конкурсів і навіть мають персональні виставки.

28 січня досягнення своїх вихованців презентувала Вікторія Адаменко. Справжнє свято для дітей, батьків та гостей їй допомогли влаштувати юні театрали (керівник Тарасенко Н.Є.), вокалісти (керівник Гудков М.К.), танцюристи (керівник Донова А.Л.). Свою першу персональну виставку презентував найменший вихованець студії Ковальчук Богдан.

Грамотами від управління освіти за творчі досягнення, активну участь і перші кроки були нагороджені Савенко Альбіна та Крістіна, Гащиц Влада, Ковальчук Богдан, Трубчанінова Катерина, Римарчук Анна, Данілов Даніїл, Шишка Анна, Полянська Мілена. Дітей привітали представники міської влади, управління освіти та директор закладу, побажавши вихованцям творчих злетів, обласних та всеукраїнських перемог.

Гарний подарунок – нові мольберти - у цей день від батьків та спонсорів отримали юні художники. Сподіваємося, що з піднесеним настроєм і новими мріями діти досягнуть певних висот.

/Files/images/P1190057.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 122

Коментарi