З Україною в серці

2016-02-03

/Files/images/ліцей.jpg

До дня Соборності України в ліцеї пройшов конкурс на краще виконання віршів про рідний край, про рідну землю, про наш великий і могутній народ . Конкурс проходив у шкільній бібліотеці , на якому було представлено читців різних вікових категорій. Звучали щирі і задушевні рядки про любов до нашої єдиної Матінки-України, про синівську турботу в цей нелегкий для країни час.

Переможцями конкурсу стали відповідно до вікових категорій такі учні: серед 1-4 класів І місце поділили учениці 3-А класу Матвієнко Поліна та учениця 4-А класу Біднюк Анна, ІІ місце виборов учень 2-А класу Лавочніков Герман, а ІІІ місце посіла учениця 1-Б класу Юзікова Маргарита.

Серед учнів 5-7-х класів місця розподілилися так: І – учень 7-Б класу Назарик Дмитро та учениця 5-А класу Черниш Єлизавета, ІІ – учениця 7-А класу Максименко Ірина, ІІІ – учениця 6-А класу Москаленко Софія.

Серед учнів старшої школи переможцями виявилися такі учні: І – учениці 8-Б класу Матвієнко Дарина та Єсаулова Аліса, ІІ – учениця 9-А класу Шевченко Ольвія, а ІІІ- учениця 8-Б класу Гагарська Анна.

Ця зустріч стала своєрідним єднанням дитячих душ, твердою вірою в перемогу наших воїнів на Сході країни.

Кiлькiсть переглядiв: 177

Коментарi