Стежинами до Перемоги

2016-02-04

/Files/images/фото.JPG

В комунальному дошкільному навчальному закладі № 21 (ясла-садок) комбінованого типу художньо-естетичного спрямування 03 та 04 лютого 2016 р. пройшли заходи з нагоди 72-річчя визволення нашого міста від німецько-фашистських загарбників в історико-краєзнавчому музеї «Рідне місто» на тему: «Стежинами до Перемоги». Біля панорами «Вклонімося великим тим рокам» діти та дорослі запаленням свічки та хвилиною мовчання вшанували пам'ять воїнам – визволителям. З дитячих вуст лунали пісні та авторські вірші, написані вдома дітьми разом з батьками:

Я не хочу, щоб була війна!

Хай завжди в усьому світі

Буде мир і щастя дітям,

Бо народжені вони

Для життя, а не війни.

Я не хочу, щоб була війна

Тож ВШАНУЙМО в день святковий

Всіх без винятку військових

Завжди їх чесній службі

Живемо у мирі, дружбі!




Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945рр. Нещезне в пам’яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога над фашистами.

Разом з педагогами діти пригадали героїв чиїми іменами названі вулиці нашого міста. Розглянули нагороди та фотографії, які зберігаються в музеї. Та з великою увагою розглядали книжки на воєнну тематику зібрані педагогами та батьківською громадськістю. Слухали пісні воєнних літ, розглядали альбоми: «Пам’ятаємо їх поки не пізно», «Військовий парад», «Вони захищали наш край».


Кiлькiсть переглядiв: 105

Коментарi