• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Кожній дитині - світло знань, кожній дитині - світло любові, Віру в сили свої без вагань як запоруку щасливої долі.

Кожній дитині - світло знань, кожній дитині - світло любові, Віру в сили свої без вагань як запоруку щасливої долі.

2016-01-28

/Files/images/1_028.jpg

Виставкою математичних газет, творчих робіт учнів з фізики «Альтернативна енергетика», дитячих малюнків у графічному редакторі «Paint» з теми «Світ компютерів очима дітей», моделей многогранників, виготовлених учнями 5 – 11 класів, фейєрверком висловів видатних людей про математику 18 січня 2016 року відкрито в школі Декаду фізико – математичних дисциплін, у рамках якої протягом двох навчальних тижнів вчителями математики, фізики та інформатики проведено різноманітні цікаві позакласні заходи з метою розвитку та популяризації знань точних наук, зацікавленості до вивчення предметів, виховання культури і краси фізико – математичних дисциплін.

Це: усний журнал в 10 класі «Математика серед нас» ( вчитель Л.С.Троян), інтелектуальний брейн – ринг «Інформанія» для 5-х класів ( вчителі В.М.Бондаренко та О.О.Євменова). Вчитель фізики С.М.Шульга залучив учнів 8-х класів до участі в інтелектуальній грі «Еврика», під час якої восьмикласники показали знання з фізики, компетентність у розумінні фізичних величин, використанні формул та їх перетворенні.

З метою заохочення учнів до вивчення математики, розвитку інтуїції та кмітливості, виховання в школярів математичної допитливості, культури математичного мислення 27 січня 2016 року вчитель математики Інна Савівна Козлова провела серед семикласників математичний брейн– ринг. Бондаренко Валентина Миколаївна залучила семикласників до участі в інтелектуальній грі з інформатики «Наш друг і помічник – комп’ютер », під час якої школярі показали свої інтелектуальні та творчі здібності, інтерес до вивчення інформатики, проявили самостійність, наполегливість, уміння працювати в команді, брати на себе відповідальність та уміння приймати рішення.

Вчитель математики Сидоренко Н.М. організувала для учнів математичний марафон «Сьома грань» з метою систематизації та узагальнення навчальних компетентностей з теми «Звичайні дроби», формування системного підходу до вивчення звичайних дробів, розвитку логічного та просторового мислення, кмітливості, математичної спритності, уміння учнів працювати в групах, виховання культури математичної мови, впевненості учнів у своїх знаннях. Завершено декаду точних дисциплін підведенням підсумків та нагородженням переможців та найактивніших учасників заходу.

Кiлькiсть переглядiв: 43

Коментарi