В єдності дій і соборності душ

2016-01-22

/Files/images/IMG_6527.JPG

В історії кожної держави є події, які відіграють важливу роль у її політичному, економічному, культурно-національному становленні. В Україні такою подією є День Соборності. Цей день увійшов до національного календаря як велике державне свято .У розмаїтті жовто-синіх знамен 22 січня 1990 року наші сучасники поєднали живим ланцюгом злуки Схід і Захід України.

Напередодні цього свята у Будинку творчості дітей та юнацтва пройшла зустріч в єдиному колі дітей та дорослих «В єдності дій і соборності душ» ініціаторами якої стала «Асоціація юних лідерів » (керівник Т.В. Подольчак). У заході прозвучали тематичні поетично-прозаїчні моменти та історичні факти. Учасники та гості свята переглянули відеофільми «Діти України», «День соборності України» та хором підтримали пісню Т. Кароль та учасників конкурсу Голос.Діти. «Україна – це ми!»

Завершальним дійством свята стала участь присутніх у акції «Україна єдина», яку запропонувала директор закладу І.Г. Клапко. На схематичній мапі України діти та дорослі писали свої найщиріші, найпотаємніші побажання та звернення до дорослих з проханням припинити війну, зробити Україну квітучою, багатою, щасливою державою. Ірина Геннадіївна запросила долучитися до акції всім бажаючим та надіслати матеріал до депутатського корпусу Верховної Ради.

Кiлькiсть переглядiв: 122

Коментарi