• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Все, що мріялось віками, сповнилось, настало! Ще не вмерла Україна - гордо прозвучало

Все, що мріялось віками, сповнилось, настало! Ще не вмерла Україна - гордо прозвучало

2016-01-25

/Files/images/СШ 9-1.png

22 січня , у день відзначення Соборності України з 425-ма учнями КЗ «СЗШ №9 «м. Орджонікідзе було проведено єдиний урок патріотизму «Мій рід, моя Батьківщина-це все моя Україна» .

У вестибюлі школи та шкільній бібліотеці організовано книжкову та ілюстративно – інформаційну виставки «Соборна мати Україна, одна на всіх, як оберіг» .

Вчитель історії І.О.Клокова провела з учнями 10 кл. урок історії «Сувернітет, який не стався», учні аналізували історичне значення цього дня, який став символом єдності, кроком до об’єднання всіх українських земель в одну державу.

Учні 9 класу визначали кращого знавця українознавства, взявши участь у літературно-історичній грі-конкурсі «Любити Україну – знати її» , яку провели класний керівник А.В.Черепанова та завідуюча шкільною бібліотекою М.О. Висоцька.

Фестиваль поезії «Зродились ми великої години» залучив учнів 6-7 класів (відповідальна вчитель української мови та літератури Н.А. Волик)

Учні 5-х класів відвідали міську бібліотеку (філіал №2 ЦМБ) і стали учасниками години патріотичного виховання «Україна в моєму серці».

Вчителі та учні молодшої школи оформили виставку малюнків «Нині свято нашого народу! Свято України, її роду!».

Представники колективу школи взяли участь у покладанні квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченко з нагоди Дня Соборності України./Files/images/СШ 9.png

Кiлькiсть переглядiв: 299

Коментарi