• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Нова радість стала, яка не бувала, над вертепом зірка ясна на весь світ засіяла

Нова радість стала, яка не бувала, над вертепом зірка ясна на весь світ засіяла

2016-01-18

/Files/images/Вертеп.png

Ось і промайнули світлі Різдвяні свята. Час, коли кожен із нас радіє чудовій звістці про народження Божого Сина, тому це свято надзвичайно красиво відбувається. Саме в цю пору учні комунального закладу «Олександрівська неповна середня загальноосвітня школа м.Орджонікідзе Дніпропетровської області» стали справжніми акторами чудового народного театру – вертепу, адже вони перетворюються на щирих, добрих, злих і кумедних героїв Різдвяного вертепу.

«Нова радість стала, яка не бувала, над вертепом зірка ясна на весь світ засіяла»,- з цією піснею із самого ранку від класу до класу ходили школярі в народних костюмах і показували театралізовані постановки, щоб розповісти всім і кожному про появу на світ Божого Сина.

Учні школи привітали усіх з цим великим святом. Як завжди, у вертепі протистояли дві сторони: світла – Звіздарі (Калюка М. та Кожанов Р.), дівчата (Рисева В.,Калита Н.,Бадова А.,Лупащенко Л.,Амеліна К,.Кругла А.,Сухопарова А., Бабіна О,.Захарова В.,Ремарчук П.,Римарчук А.,Матус С.,) та темна сторона – чорт, роль якого напрочуд талановито зіграв Сидоров О.

Вертеп нікого не залишив байдужим до цього чудового свята. Всі отримали задоволення, позитивні емоції і розуміння того, що свято відображає українську суть, а головне – наші традиції.

Кiлькiсть переглядiв: 100

Коментарi