• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День знань у дитячому садочку «Казка»

День знань у дитячому садочку «Казка»

2012-09-10

/Files/images/novini2/1 001.jpg

Знання – це бурхлива ріка, по якій ми пливемо все життя. І витоки її беруть початок у Казковій Країні дитинства з чарівною назвою «дитсадок». В цьому році свято знань в КДНЗ № 21 проходило під гаслом «Дніпропетровщина – регіон лідер».

Це дійство зібрало багато хлопчиків та дівчаток у яскравому одязі з великими осінніми букетами,кульками, гарним піднесеним настроєм.

Лунала весела музика, майданчики майоріли безліччю прикрас. Веселі герої Мальвіна та Буратіно зустрічали маленьких мешканців та проводжали у загадкову країну Знань.

Спортивні змагання та конкурси подарували малятам славетні козаки Чортомлицької Січі: перетягування канату, хто далі кине булаву. Естафета – на конях «забіг».

Юні нащадки козацького роду показали неабияку спритність, силу та відвагу. Вболівали та були активними учасниками на цьому незабутньому святі наші надійні помічники – шановні батьки .

Це свято згуртувало всіх глядачів та учасників, подарувало шквал позитивних емоцій та стало першою сходинкою подальшої співпраці дитсадка та сім׳ї.

Кiлькiсть переглядiв: 76

Коментарi