Ой, хто, хто, Миколая любить?

2015-12-22

/Files/images/2015-2016_nr/gruden/szsh9/IMG_6864.JPG

«Ой, хто, хто, Миколая любить?»

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. Одним зі свят, яке з нетерпінням чекають школярі є День Святого Миколая, за повір’ям в цей день святитель спускається із небес, щоб нагородити дітей за їх добрі вчинки.

У п’ятницю, 18 грудня 2015 року, в школі відбулося святкування до Дня Святого Миколая, яке організували вчителі та учні в актовій залі для початкових, реабілітаційного та спецкласів школи.

Перед маленькими глядачами на сцені з’явилися учні в образах янголів та чортиків, доброго хлопчика та розбишаки. Учні початкової школи готувалися до зустрічі із Святим Миколаєм і вітали один одного та гостей з великою радістю, даруючи свої вміння та здобуті знання: розказували вірші, співали пісні, танцювали. На святі прозвучала пісня «Ходить по землі Святий Миколай» у виконанні Бобрицької К. (8-А) та Бугайової К.(7-Б). Учениці 4 класу виконали чудовий танок.

З великим захопленням і радістю глядачі зустріли на сцені Святого Миколая (в образі Миколая – вчитель Задорожний В.С.), зі словами привітання він звертався до дітей і побажав всім бути чемними та слухняними та робити добрі справи. Учні 2-А та 2-Б класів подарували Миколаю пісню «Ой, хто, хто, Миколая любить?». Варто зазначити, що свято пройшло в доброзичливій обстановці, діти щасливі повернулися до своїх класних кімнат.

/Files/images/2015-2016_nr/gruden/szsh9/IMG_6916.JPG

/Files/images/2015-2016_nr/gruden/szsh9/IMG_6896.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi