В здоровому тілі – здоровий дух!

2012-09-13

/Files/images/novini/Изображение 009.jpg

У комунальному закладі «Олександрівська неповна середня загальноосвітня школа м.Орджонікідзе Дніпропетровської області» з нагоди Дня фізичної культури і спорту було проведено ряд спортивних заходів з учнями різних вікових категорій.

Розпочалося спортивне свято єдиним Всеукраїнським олімпійським уроком для учнів 5 – 9 класів. Весело та завзято пройшли «Веселі старти» з учнями початкової школи. Учні 8 – 9 класів були активними учасниками баскетбольного турніру.

Справжнє футбольне свято завітало до школи 6 вересня,коли зустрілися команди 5 – 6 класів ,які боролися за право називатися найсильнішими та найвправнішими.

Змагання з легкої атлетики дійсно було святом здоров’я та здорового способу життя. Учасники прагнули до високих спортивних показників,виявили свої фізичні здібності .Учні краще пізнали один одного,що сприяє згуртуванню учнівського колективу.

Затребуваність та популярність спорту цілком виправдана. Адже, спорт - це не тільки самоорганізація і дисципліна,здоров’я і молодість,елемент культури і стиль життя – це саме життя,рух вперед.

Кiлькiсть переглядiв: 90

Коментарi