• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Перемоги вихованцыв дитячо-юнацькоъ спортивноъ школи

Перемоги вихованцыв дитячо-юнацькоъ спортивноъ школи

2015-12-02

/Files/images/2015-2016_nr/gruden/dyussh/Дзюдо Київ.jpg

Інформація від КПНЗ «ДЮСШ»

Переможним став листопад для вихованців дитячо-юнацької спортивної школи.

Дзюдоїсти молодшої вікової групи змагалися у м. Нікополі, де відбувся відкритий Чемпіонат міста. На цих змаганнях вихованці тренера Сергія Сінілова вибороли 4 золотих нагороди (Шаповал Олександр, Івженко Ілля, Тараненко Богдан, Ткачов Єгор), 5 срібних (Стемповський Юрій, Соколова Єва, Кобяков Ярослав, Кажукало Арсеній, Шторц Антон), та 2 бронзових (Калашніков Микита, Рибачко Олександр).

Досвідчені майстри дзюдо Єгор Коцюба, Вадим Жуков та Артем Бубирь у складі збірної Дніпропетровської області брали участь у командному Всеукраїнському турнірі серед юнаків 2000-2001 р.н. у м. Києві, де зайняли ІІІ місце серед 12 команд – учасниць з різних регіонів країни.

Чемпіонат України, що відбувся у м. Львові, став зірковим для наших акробатів. Срібними призерами стали новостворена жіноча пара у складі Слащової Поліни та Вєсєлової Анастасії та змішана пара у складі Селєзньова Олександра та Балихіної Катерини. Бронзу отримали жіноча пара Конюшенко Анастасія, Ткаченко Карина (тренери: Ольга Образцова, Наталія Токмань, хореографи: Тетяна Венгер, Василіса Мацокіна).

/Files/images/2015-2016_nr/gruden/dyussh/Дзюдо Никополь.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 125

Коментарi