• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Створено міську Асоціацію юних журналістів

Створено міську Асоціацію юних журналістів

2015-12-01

/Files/images/2015-2016_nr/gruden/btdyu/IMGP6434.JPG

Створено міську Асоціацію юних журналістів

26 листопада у Будинку творчості дітей та юнацтва відбулося засідання круглого столу за участю юних журналістів – вихованців гуртка «Юні журналісти», редакторів шкільних газет та головного редактора міської газети «Козацька вежа» Ольги Крівченко , кореспондента Алли Ковальчук. В урочистій частині заходу спеціаліст міськгазу Н.М. Дядюра і директор закладу І.Г. Клапко привітали переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Живи безпечно» Капітончук Анастасію (ІІ місце, керівник Бондар О.І.), Вовк Дарину (І місце, керівник Коняхіна Н.О.), Гончарук Анастасію (участь, керівник Бовкун І.М.) та Макаренко Тетяну з презентацією 17 випуску обласного збірника дитячої творчості «Собори наших душ» (керівник Коваленко Л.О.). Капітончук А. та Вовк Д. за призові місця були нагороджені цінними подарунками.

Творчі групи круглого столу на чолі з дорослими працювали із завданнями щодо назви сторінки з дитячою творчістю у «Козацькій вежі», нових рубрик та есе за темами «Новорічне диво», «Журналіст як старий черевик», «Великі українці». Найжвавішим виявився тур бліц-запитань, коли діти запитували у дорослих про плюси і мінуси професії журналіста, а журналістам цікаво було почути дитяче бачення функцій засобів масової інформації.

Підсумком зустрічі стало оголошення про створення міської Асоціації юних журналістів та підписання Меморандуму про співпрацю юних журналістів та редакції міської газети «Козацька вежа».

За традиційним чаюванням і дорослі, і діти висловили щирі слова вдячності організаторам заходу, побажавши взаємної творчої співпраці.

Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi