• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Юні журналісти» нашого міста – кращі в області!

«Юні журналісти» нашого міста – кращі в області!

2011-07-22

/Files/images/Журналісти.JPG

Те, що Орджонікідзе є справжнім містом талановитих дітей, в чер¬говий раз підтвердили члени гурт¬ка «Юні журналісти» (керівник Л.О.Коваленко) міського будинку творчості дітей та юнацтва. Беру¬чи участь в обласному конкурсі «Україна є!», організованого об¬ласною бібліотекою ім. Свєтлова з нагоди 20-ї річниці Незалежності України, вони досягли справжньо¬го тріумфу.
В категорії учасників віком до 14 років роботи членів гуртка були поза конкуренцією. Перше місце виборола учениця дев'ятої школи Маша Коваленко, друге місце у представ¬ниці восьмої школи Анастасії Посипкіної. Робота учениці загальноосвітньої школи № 2 Дар’ї Мякотіної посіла третє місце. Журі конкурсу також відзначило роботу ще однієї представниці другої школи Марини Стеценко (їй вручено Подяку за участь в конкурсі).
7 червня в приміщенні центральної місь¬кої бібліотеки було організовано зустріч членів гуртка з представниками орджонікідзевських ЗМІ. Зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері, в чому є велика заслуга колективу бібліотеки. Орджонікідзевські журналісти щиро привітали своїх юних колег з досягнутими перемогами та вислови¬ли впевненість, що такі заслуги будуть не останніми в їхній колекції. Саме тут пере¬можцям і були урочисто вручені чесно за¬роблені відзнаки, а також корисні й цінні подарунки.
В Орджонікідзе дійсно багато таланови¬тої молоді. І нам приємно, що юні журна¬лісти нашого міста стали кращими в облас¬ті. Сподіваємося, що вихованці гуртка під керівництвом Л.О.Коваленко не зупиняти¬муться на досягнутому. Хто знає, можливо, в стінах нашого БДТЮ саме зараз спалаху¬ють майбутні зірки Орджонікідзевської жур¬налістики.

Кiлькiсть переглядiв: 180

Коментарi