• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Чарівна книжка об’єднує дитячі таланти

Чарівна книжка об’єднує дитячі таланти

2015-11-03

/Files/images/2015-2016_nr/listopad/btdyu/IMG_5912.JPG

Чарівна книжка об’єднує дитячі таланти

30 жовтня підведено підсумки міського етапу обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості «Країна чарівних книжок», який сприяє популяризації творчості дітей за напрямками декоративно-вжиткового, образотворчого мистецтва та літературної творчості. Конкурс передбачає виготовлення власноруч книжок, виконання ілюстрацій, виконаних у різних техніках та написання власних літературних творів.

До обласного етапу конкурсу від м. Орджонікідзе направлено шість чарівних книжок: дві – від вихованців Будинку творчості дітей та юнацтва «Монологи дитячих сердець» та збірка авторських гуморесок «Жарти від Тетянки», над якими працювало 17 дітей із гуртків «Юні журналісти» (керівник Коваленко Л.О.), образотворчого мистецтва «Кольорове розмаїття» (керівник Грищенко Л.І.), декоративно-вжиткового мистецтва «КреативГруп» (керівник Бондар О.І.); шість – від учнів СЗШ № 6 (керівники Пташинська Є.В., Ніколенко І.М., Бущук М.Г., Андрюхіна А.В.).

Журі відзначило креативність та різноплановість виготовлення дитячих книжок, виготовлених із дерев’яних дощечок, з тканини, паперу у стилях печворку, паперопластики, монотипії та в електронному варіанті.

/Files/images/2015-2016_nr/listopad/btdyu/IMG_5913.JPG

/Files/images/2015-2016_nr/listopad/btdyu/IMG_5911.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi