Тут багато сонця!

2015-10-20

/Files/images/2015-2016_nr/jovten/ltsey/den_goroda/DSC03896.JPG

Тут багато сонця!

Зранку 17 жовтня веселі дитячі струмки жваво почали збігатися до ліцею. Усміхнені обличчя, щирі посмішки… А ще в очах – велике бажання якнайшвидше показати друзям-однокласникам власні поробки! Пройде небагато часу і на міській площі ім. Івана Сірка замайорить, заграє всіма барвами фруктово-овочевий скарб, вареники по-орджонікідзевськи, писанкове розмаїття, весела пісня і полине високо – туди, де небо посміхається до сонечка, а воно щедро посилає нам тепло і своє благословення.

А ось і «гості» поступово з’являються на площі. Їх створила вчителька історії Анжела Григорівна Махинько із гарбузів та розкішної трави. На святковому столі «хлопці» ведуть себе чемно, але в погляді можна легко пізнати справжніх бешкетників 8-Б класу. Та сьогодні вони стримані, бо поруч скільки всякої краси: тут і пишний равлик із промовистою назвою «Всі равлики як равлики, а я «звєзда», і веселий клоун, і раритетний телефон – і все це із чарівника гарбуза.

Пісню «А мій милий вареничків просить» підхоплюють дзвінкоголосі вчительки, заспівує душа колективу Біднюк Лілія Михайлівна. Не можна відірвати очей від гарної макітри з варениками, які насправді є кулінарним шедевром – торт у виконанні мами Насті Зікранець, учениці 6-А класу.

Радійно запрошують до «хати» діти-господарі: господиня Марія Лернер – 11-А клас, господар – Прижигалінський Олег – 8-Б клас, донька – Ледньова Дарина – 8-Б клас, син – Менсітов Данило 9-Б клас, невістка – Трунова Юлія – 11-А клас, зять – Сивокінь Дмитро – 9-Б клас та діти – учні 4 класу і «справжні» «живі» вареники – учні 8-х класів. А тим часом свято продовжується… Яскраві враження – то як чиста джерельна вода, що тамує спрагу.

/Files/images/2015-2016_nr/jovten/ltsey/den_goroda/DSC03876.JPG/Files/images/2015-2016_nr/jovten/ltsey/den_goroda/DSC03887.JPG/Files/images/2015-2016_nr/jovten/ltsey/den_goroda/DSC03882.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 198

Коментарi