• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Нікопольський міський відкритий Кубок воїнів-інтернаціоналістів з техніки пішохідного туризму

Нікопольський міський відкритий Кубок воїнів-інтернаціоналістів з техніки пішохідного туризму

2015-10-05

/Files/images/2015-2016_nr/jovten/szsh2/uaFnGf18Bz4.jpg

Нікопольський міський відкритий Кубок воїнів-інтернаціоналістів з техніки пішохідного туризму

25 вересня на території бази відпочинку «НЗФ» за підтримки народного депутата Андрія Шипка пройшов 6-й Нікопольський міський відкритий Кубок воїнів-інтернаціоналістів з техніки пішохідного туризму серед школярів Нікопольського регіону на честь 70-річчя Перемоги над нацизмом в Європі та 70-річчя завершення Другої світової війни. Ці змагання вже стали традиційними для всіх школярів і проводяться відділом освіти і науки спільно з Нікопольською міською громадською організацією «Союз інтернаціоналістів», Української спілки воїнів Афганістану.

Від орджонікідзевської спілки воїнів-афганців був присутній Костецький Сергій Володимирович, який на відкритті змагань виступив з вітальним словом та заспівав авторську пісню.

У Кубку взяли участь 28 команд з Нікопольського району. Вперше в цих змаганням брала участь команда 9 класу СЗШ №2 м.Орджонікідзе у складі Чорнокуренко Олександра, Компанієць Альбіни, Чумаченка Олексія, Єськової Юлії, Петренко Марини, Логвінової Ірини, Ліщинського Ігоря, Мельника Романа.

Супроводжували наших спортсменів вчителі Щербакова Г.Є., Бруско С.М., Лопатіна О.Л., тренер команди Микола Миколайович.

Змагання пройшли на високому рівні, хлопці та дівчата отримали море незабутніх вражень.

Спортсмени долали різні умовні перешкоди, з якими звичайно стикаються на маршрутах туристи – невеликий струмок за допомогою підвішеної мотузки-маятника, «болото» по купинах, «річку» за допомогою навісної переправи, «провалля» по навісній драбині тощо. Також команди показували свою вправність у конкурсі в’язання вузлів, стрільби, керування велосипедом, збирання та розбирання намету, виконання туристичної пісні та знання з медицини.

Головна оцінка змагань – це час, за який команда проходить дистанцію. Команда школи показала як для новачків гідний результат та посіла 14 місце – «золоту середину».

До школи учасники змагань привезли 2 грамоти за призові місця. Серед найкращих були наші спортсмени у конкурсі туристичної пісні та отримали Диплом ІІ ст. за 2 місце, а також у конкурсі «Намет» команда отримала Диплом ІІІ ст. за 3 місце.

Тож привітаємо нашу команду та побажаємо учасникам натхнення, здоров’я і хорошої фізичної підготовки для змагань у наступному році.

Прес-центр КЗ «СЗШ № 2»

/Files/images/2015-2016_nr/jovten/szsh2/PxaAgy3cL4g.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 112

Коментарi