День Конституції

2015-06-30

/Files/images/2014-2015_nr/cherven/szsh4/IMG_20150626_095847.jpg

День Конституції – це державне свято України, яке щорічно відзначається 28 червня в день прийняття Конституції України.

28 червня в Україні відзначають День Конституції. Це Основний Закон нашої держави, в якому закріплено правові основи України. Відповідно до тієї ж Конституції, день прийняття Основного Закону є державним святом — Днем Конституції України.

На передодні свята Дня Конституції України у пришкільному таборі з денним перебуванням «Квіткова країна», який діє на базі комунального закладу «Середня загальноосвітня школа №4 м.Орджонікідзе Дніпропетровської області», було проведено корисні та пізнавальні заходи. На виховній годині «Конституція України – головний Закон України», яку підготували вихователі ДЗВ, вихованці табору з цікавістю слухали і розповідали про історію створення та існування конституцій нашої держави, виникнення та прийняття державних символів, обговорювали деякі статті Конституції. Вихованці стали учасниками тематичного флеш-мобу «З Україною в серці».

Про свої права та обов’язки юні громадяни дізнавалися з інформаційно-пізнавальної вікторини «Конституція – основний Закон України». Найактивніші діти були нагороджені заохочувальними призами. Юні художники продемонстрували свої вміння в конкурсі малюнків «Я малюю Україну», «Ми – діти України». Найкращі і найталановитіші майстри отримали солодкі подарунки. Також був проведений конкурс «Міс Україночка», в якому дівчатка табору змагалися за найкращу посмішку. Журі дуже довго сперечалось, але прийшло до єдиної думки і визначило переможців, які теж були нагороджені солодкими призами.

/Files/images/2014-2015_nr/cherven/szsh4/IMG_20150626_100645.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 182

Коментарi