• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Пришкільний табір «Райдуга» - територія радості.

Пришкільний табір «Райдуга» - територія радості.

2015-06-16

/Files/images/2014-2015_nr/cherven/szsh8/P1100247.JPG

Пришкільний табір «Райдуга» - територія радості.

Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг. Літо – найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Саме тому з 2 червня 2015 року для 147 вихованців комунального закладу «Середня загальноосвітня школа № 8 м.Орджонікідзе Дніпропетровської області» гостинно відчинив двері пришкільний табір «Райдуга».

Цей відпочинок для них стане активним, пізнавальним, пам’ятним так як організатори відпочинку доклали чимало зусиль для того, щоб діти були щасливими – це директор школи Л.В.Усенко, начальник табору І.В.Лукяненко, старша вожата Г.А.Лісніченко та досвідчені педагоги – вихователі. Для працівників табору головним завданням відпочинку дітей є організація відпочинку школярів, формування прагнення вести здоровий спосіб життя, усвідомлення його важливості, намагання жити у гармонії з природою і собою.

Дітей табору об’єднано у 5 загонів: «Соколята», «Смайлики», «Дружба», «Капітошки», «Торнадо». Роботою загонів керують вихователі, для яких потреби та інтереси дитини понад усе.

Виховний процес з дітьми в таборі поєднує відпочинок, працю, спорт, які об’єднують тематичні дні, що проводяться під певним гаслом: День відкриття табору «Грає туш, дзвенять фанфари – табір двері відчиняє», День спорту «Вище, швидше, спритніше» , День чудасій «Що за диво-дивина виріс ріг у кабана», День моди «Мрієш гарну зачіску мати, поспішай до наших перукарів», День мандрівки «Разом весело мандруємо», День талановитих «Найбільша радість у творчості».

Кожен день з вихованцями табору проводяться конкурси, до яких діти завзято готуються. Жодна перемога – чи колективна, чи то особиста – не залишається без уваги. Загони – переможці нагороджуються призами та квітками відзнаками.

Виховну роботу табору «Райдуга» доповнює гурткова робота, яка представлена роботою 9 гуртків. Найбільш улюблені із них – це «Паперова фантазія» (керівник О.М.Клокова) та «Дивокрай» (керівник О.Я.Яремчук).

Нововведенням цього року є робота мовних загонів. В нашому таборі це загони «Смайлики» (вихователі О.В.Звягінцева, Л.М.Пінчук), які вивчають англійську мову, та мовний загін «Торнадо» (вихователі Т.В.Гаврилова, Л.П.Бурлай), вихованці якого вивчають французьку мову.

Невідємною частиною оздоровлення в пришкільному таборі є збалансоване, корисне харчування, яким опікується кухар Н.М. Яковлева.

Все, що сприяє змістовному життю в пришкільному таборі є результатом чіткої, обдуманої роботи колективу педагогів, які вважають, що пришкільний табір – це місце, у якому проходить робота з організації змістовного дозвілля та виховання свідомих громадян незалежної України.

/Files/images/2014-2015_nr/cherven/szsh8/CIMG7729.JPG

/Files/images/2014-2015_nr/cherven/szsh8/P1100059.JPG

/Files/images/2014-2015_nr/cherven/szsh8/P1100089.JPG

/Files/images/2014-2015_nr/cherven/szsh8/P1100239.JPG

/Files/images/2014-2015_nr/cherven/szsh8/P1100244.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 176

Коментарi