• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Відродження духовності у сучасному світі»

«Відродження духовності у сучасному світі»

2012-01-18

/Files/images/novini/100_1260.jpg

В КДНЗ № 21 пройшов 17.08.2012 р. Вечір великої родини під гаслом «Відродження духовності у сучасному світі».

Робота з батьками є невід’ємною складовою щоденної роботи педагогів КДНЗ № 21. Усі напрями роботи з батьками вихованців у літній період спрямовано на розв’язання пріоритетних завдань сьогодення.

Педагоги нашого дитячого садочка впевнені, що ефективність роботи з батьками залежить не лише від правильності вибору тематики, а й від оптимальності вибраних форм діяльності. Тому доречно було сплановано та проведено Вечір великої родини, де учасниками стали діти – батьки – педагоги. Дорослі об’єднавшись стимулювали інтерес у дітей до історії свого роду, сім’ї. Завдяки інтелектуальним іграм допомогли дітям зрозуміти поняття «сім׳я», «рід», «обереги». Формували почуття духовної єдності поколінь. Всі разом грали в українські народні ігри, розповідали легенди, гуморески, співали українські народні пісні.

Ми переконані, що для дітей найцікавішими є ті заходи, у яких беруть участь їх батьки. Дорослим вдалося доторкнутися струн дитячої душі. Педагоги разом з батьками створили для діточок атмосферу емоційної захищеності, тепла, любові, значення для кожної людини «Родина до родини – то народ».

Кiлькiсть переглядiв: 155

Коментарi