Літо...

2015-06-15

/Files/images/2014-2015_nr/cherven/kdnz22/1.jpg

Літо – це тепле сонечко, дзвінкі дитячі голоси, радісний настрій та веселі пригоди, лагідні очі вихователів.

У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це відповідають педагоги КДНЗ №22 «Усмішка», тому турбота про дітей - один з найголовніших їх обов'язків: щодня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього.

Майданчики прикрашені квітами, різнокольоровими прапорцями, метеликами щоденно зустрічають малечу дитсадка.

Дорослі кожного дня проводять вікторини, конкурси, екскурсії, дидактичні та рухливі ігри, спортивні естафети та змагання між групами. Малечі дуже подобаються ігри з казковими персонажами: Сонечком, Космічними Піратами, Вітерцем, Корівкою, яка приносить гостинці.

Вихованці відпочинку – табору «Здоров'ятко» розпочинають день з підняття прапору та девізу. Путівку дня вожаті урізноманітнюють цікавими заходами: діти долають «печери – тунелі», «літають на хмаринках», виконують хореографічні композиції «Ранок у лісі», змагаються в спритності з Космічними Піратами, приймають участь у майстер – класах, тренуються в шахах, шашках, «мозкових штурмах».

Адже саме в дітях вихователі КДНЗ №22 «Усмішка» хочуть бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнуть, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

/Files/images/2014-2015_nr/cherven/kdnz22/3.jpg

/Files/images/2014-2015_nr/cherven/kdnz22/2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 121

Коментарi