Останні години у школі

2015-06-11

/Files/images/2014-2015_nr/cherven/ltsey/випускной дети.jpg

Ось уже і прошумів дзвінкими піснями та цікавими справами шкільні роки. Безмежний чарівний світ покликав випускників у доросле життя. Останні години у затишній школі … Надовго запам’ятають одинадцятикласники останній урок , на якому були присутні всі вчителі, батьки гості.

До сліз схвилювали присутніх у залі виступ молодших братиків та сестричок. Слова радості і вдячності звучали від випускників на адресу вчителів ,які протягом шкільних років були першими наставниками і помічниками. Наступного дня усі вчителі і батьки зібралися в урочистій обстановці на випускний вечір. Приємні спогади про шкільні роки передали «старі фотографії» кожного учня , де були представлені сучасні та дитячі фото випускників .

Цікавий подарунок підготували батьки для своїх дітей: один день шкільного життя очима батьків. Веселі сценки із уроків, перерв у виконанні батьків 11-А та 11-Б класів викликали веселий сміх і сльози радості. У відповідь діти щиро подякували батькам, починаючи свої виступи словами: «Мамо, а подивися, як я виріс», «тату, а подивися , як я виросла…»

Ось і відлунали останні акорди прощального випускного вальсу. Та в пам’яті ліцей збереже імена найкращих випускників 2015 року!

/Files/images/2014-2015_nr/cherven/ltsey/линейка.jpg

/Files/images/2014-2015_nr/cherven/ltsey/вручение атестата.jpg

/Files/images/2014-2015_nr/cherven/ltsey/віпускной зал.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 684

Коментарi