Рідна шоста, прощавай! Випуск - 2015

2015-05-30

/Files/images/2014-2015_nr/traven/szsh6/cNQ6H_YHinI.jpg

Рідна шоста, прощавай! Випуск - 2015

Відлунав шкільний дзвінок і наші учні залишають рідну школу — свій другий дім. Закінчується шкільна юність і день 30 травня 2015р. провів межу між дитинством і дорослим життям. У цей щасливий і урочистий день в КЗ «СШ № 6» відбулось свято, яке проводиться щорічно для випускників школи – вручення атестатів про повну загальну середню освіту. Всі довго чекали на нього, але на серці не стільки радості, як якогось тихого зворушливого смутку. Позаду залишилися протоптана стежина до шкільного порогу і до болю знайома мелодія шкільного дзвінка, попереду – незвідана даль. З хвилюванням і цікавістю вдивляються в цю далечінь випускники 2015-го року КЗ «СЗШ № 6», гордістю і тривогою сповнені погляди їхніх батьків.

Програма заходу включала урочисту частину, концертну програму з різними розважальними моментами та традиційним вальсом для батьків.

На святі була присутня методист ІМЦ управління освіти виконкому Орджонікідзевської міської ради В.В.Чернишова. Випускний вечір - надзвичайно яскраве свято душі і прекрасна можливість учням одинадцятого класу востаннє піднятися на сцену актового залу, заспівати гарних пісень, сказати від душі приємні слова глядачам, подякувати батькам за виховання та вчителям за їх працю.

Випускників супроводжували першокласники та казкові персонажі: Червона Шапочка, Пірат, Фіксик, Циганка, Спайдермен, Гном.

Ми на порозі днів дорослих,
Йдемо сміливо в невідому путь!
Та як би там не повелося,
Дитинства ми не зможемо забуть.
Прийшли до нас казкові персонажі.
Ми їм «Прощай!» сьогодні скажем.
Хоча, не «П
рощавай», а «До побачення!»,
Бо, впевнені, не раз ще їх побачимо!

Щирих слів заслуговують всі випускники школи № 6 – творчі, ініціативні, креативні, відповідальні особистості з активною громадською позицією. Вчителі та батьки, громадськість міста щиро вітають вас, дорогі випускники, з визначною подією у вашому житті й бажають здійснення всіх заповітних мрій, великих перемог на шляху до вершини людського самовдосконалення.

Щасти вам у всьому! В добру путь!

/Files/images/2014-2015_nr/traven/szsh6/bXafHSR0UEg.jpg/Files/images/2014-2015_nr/traven/szsh6/G0xYX3TB2eo.jpg /Files/images/2014-2015_nr/traven/szsh6/K4mpmdOAlY4.jpg/Files/images/2014-2015_nr/traven/szsh6/fgmqFWB3lSk.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 177

Коментарi