Свято Останнього дзвоника

2015-05-29

/Files/images/2014-2015_nr/traven/szsh6/5Lg1Id2yfys.jpg

Свято Останнього дзвоника

29 травня. В цей день в усіх школах міста для випускників пролунав останній шкільний дзвінок , а для всіх інших – останній у цьому навчальному році. Урочиста лінійка в КЗ «СЗШ № 6» пройшла незвичайно: ведучою свята була Пані Дзвіночок – Берсеньова Єлизавета, вітали учнів школи із закінченням навчального року Білосніжка – Руденко Наталія та семеро гномів – учні 2-В класу, передавала факел «Щасливої життєвої дороги» випускникам Середа Анастасія, гордість школи 2014-2015н.р., повітряні кульки учням 11-го класу для здійснення бажань вручали лауреати шкільного фестивалю «Майбутнє України - 2015», а останній дзвоник мали право надати мультиплікаційні герої Фіксики: Прилипко Артем та Лисогор Карина. Педагогічний та учнівський колективи давно вже відійшли від старих нудних «шаблонів» шкільного життя і поставили заклад на рейки сучасності.

Свята Останнього дзвоника немає в жодному календарі, але всі знають , що цей день можна з упевненістю вважати одним із найкращих свят України.

…Ось вони заходять в зал під аплодисменти присутніх. Це випускники школи, котрі враз з дітей перетворились на дорослих. 29 випускників – гордість КЗ «СЗШ № 6» й результат 11-річної роботи педколективу. Кожен – неповторна особистість, у кожного – свій характер, свої вміння, нахили, уподобання. Але всі вони хороші, красиві душею, патріотично налаштовані громадяни України, котрі будуватимуть нашу нову державу, і за котрими – майбутнє.

Своїх вихованців вітає перша вчителька Мала В.О. Вона 11 років тому прийняла з маминих рук маленьких «першачків», схожих на пташенят, і повела стежкою знань. Класний керівник – Шаповалова І.В. дуже хвилюється: як швидко промайнули роки й стали дорослими її учні!

Учнів привітали гості школи Клапко І.Г., начальник відділу у справах сім'ї та молоді виконкому Орджонікідзевської міської ради; Сударєва Т.М., в.о.завідуючої відділом культури, мистецтва та туризму виконкому Орджонікідзевської міської ради; Сапа І.М., методист ІМЦ управління освіти виконкому Орджонікідзевської міської ради, яка вручила грамоти переможцям та призерам міських та обласних олімпіад з базових дисциплін.

Побажання гостей, директора школи Юртаєвої Г.Р. були сонячними, світлими. Кожен з них знайшов особливі слова, що йдуть від серця. Найбільш хвилюючими моментами урочистостей стали покладання квітів до меморіальної дошки воїнам-афганцям, внесення державного прапора України, виконання гімну України. Гімн співали, поклавши руку на серце, всі: і маленькі школярі, і випускники, і вчителі, і гості, і батьки. Дуже важко було стримати сльози, коли в актовому залі закружляли у вальсі юнаки і дівчата – основні «винуватці» свята. Цього дня похвальні листи отримали відмінники початкових класів. Вони на святі розважали випускників. Учасники самодіяльності школи співали, танцювали «Фінську польку», веселили тих, хто йде віднині у самостійне життя. У кожного з цих юнаків і дівчат доля складеться по-різному. Але ми сподіваємось, що всі вони достойно виконають свою місію – будувати щасливе майбутнє.

/Files/images/2014-2015_nr/traven/szsh6/oQ7MP8FUU5k.jpg

/Files/images/2014-2015_nr/traven/szsh6/I5oFJIcBTBg.jpg

/Files/images/2014-2015_nr/traven/szsh6/gRhhMTrBVm0.jpg

/Files/images/2014-2015_nr/traven/szsh6/F2taiqu9Unk.jpg

/Files/images/2014-2015_nr/traven/szsh6/Elcfp5pnV8o.jpg

/Files/images/2014-2015_nr/traven/szsh6/_xVCwhd1Ots.jpg

/Files/images/2014-2015_nr/traven/szsh6/0Cv5BrTdO3M.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 153

Коментарi