І знову школа зустрічає…

2012-08-16

/Files/images/novini/Изображение 036.jpg

Тільки на перший погляд може здатися, що літо – це період канікул та відпусток. Насправді ж робота в школі триває протягом всього року. Відсвяткували урочисту подію Останнього дзвоника, закінчилися заняття та іспити, на зміну дитячому гомону прийшов шум ремонтних робіт. Школа готується до наступного 2012-2013 навчального року. Зрозуміло, що шкільні приміщення потребують ремонту – поточного та капітального.

Це літо для СЗШ №8 особливе. Міська влада, адміністрація школи, батьківська громада об’єднали свої зусилля щодо вирішення багатьох проблем, склали мобільну сучасну команду, яка довела, що ніякі перешкоди не зможуть стати на шляху тих, хто бере на себе відповідальність, шукає можливості, приймає рішення.

По-перше, наша школа буде мати індивідуальне опалення. Кропітка робота триває по будівництву котельні із заміною зношеного обладнання на сучасне, внутрішніх систем опалення, водопроводно-каналізаційних систем, проводяться заходи, які супроводжують перехід закладу на новий режим роботи. Біля школи виріс будівничий майданчик, на якому все чітко та злагоджено. Щира подяка за це міській владі та особисто міському голові І.І.Цупрову. Посильну допомогу у підготовці школи до нового навчального року надав депутат міської ради від Партії регіонів С.В.Кряжевських. Окрема подяка за шефську допомогу закладу начальнику Орджонікідзевського виправного центру №79 підполковнику внутрішньої служби Чепурко О.М. та її колективу.

По- друге, проведений ремонт покрівлі школи, який вирішив багато проблем, тому ми маємо настрій, який відчуваєш, коли співаєш знайому пісню “ что мне снег, что мне зной, что мне дождик проливной…»

Ремонтні роботи – це не завжди картинка, яку можна миттєво побачити та відчути. Тільки міська влада, директор школи, педколектив та батьківська громадкість знають ціну кожному забитому цвяху, покладеному квадратному метру плитки, пофарбованої поверхні. Між грошима та затишною, якісно відремонтованою школою стоїть прірва праці кожного літнього дня. Якщо школа – це другий дім , то сьогодні учнів восьмої школи чекає затишний, зі смаком оформлений, сучасний будинок мрій, навчання та майбутніх досягнень.

Незабаром початок нового навчального року. Урочистості, хвилювання, сподівання… І відчуття у кожного таке, як напередодні іспиту. Іспиту, що триває весь навчальний рік, ціле життя.

Чого чекати від нового навчального року? Чим зустріне школа учнів?

Все залежить тільки від нас….

Кiлькiсть переглядiв: 85

Коментарi