Обласні змагання з дзюдо

2015-05-08

/Files/images/2014-2015_nr/traven/dyussh/Дзюдо ДЮСШ.JPG

Інформація на сайт від КПНЗ «ДЮСШ»

Почесна місія приймати у себе учасників обласних змагань з дзюдо випала ДЮСШ управління освіти.

6 травня на татами демонстрували свою спортивну майстерність дзюдоїсти молодших вікових груп 2002-2007 р.н. з Орджонікідзе, Кривого Рогу, Синельниково, Солоного, всього 71 учасник.

Наші молодші вихованці впевнено перейняли переможну естафету від старших і довели, що орджонікідзевська школа дзюдо на чолі з тренером Сергієм Сініловим має високий спортивний потенціал.

13 учасників нашої команди завоювали 7 перших місць, 2 других місця, 5 третіх місць. Чемпіонами у своїх вагових категоріях стали: Ілля Івженко, Микита Боднарський, Ксенія Купріянова, Олександр Шаповал, Владислав Гончаровський, Анатолій Гасай, Єгор Ткачов (38кг). Срібло завоювали: Гарнік Байбуртян та Єгор Ткачов (42кг), бронзові нагороди отримали: Вадим Волинець, Данило Жуков, Артем Волков, Юрій Стемповський, Олександр Рибачко.

Всі переможці та призери змагань були нагороджені грамотами Дніпропетровського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту та медалями від спонсора «Міchail», а вболівальники отримали незабутні враження від цього спортивного свята.

Кiлькiсть переглядiв: 154

Коментарi