Літо зустрічають діти

2012-08-13

/Files/images/novini/news_1340538577_.jpg

Ой літечко, літо, квітами увито,

Де ступиш ногою - золотиться жито.

Золотиться жито, сади дозрівають,

Пташечки щебечуть і діти гуляють.

Марійка Підгірянка

Літо – це легковажність, відкритість, ніжність, емоційність, одним словом щасливе дитинство та оздоровлення вихованців дошкільного закладу №8 «Калинка»! Кожного літнього дня педагоги закладу створюють належні розвивальні умови та високий рівень комфортності для оздоровлення, загартування та активного відпочинку дошкільнят влітку.

Для ігор був завезений пісок, здійснено ремонт та фарбування обладнання, забезпечено групи іграшками, атрибутами для сюжетно-рольових, конструкторсько-будівельних, рухливих, театралізованих та дидактичних ігор на свіжому повітрі.

З самого початку червня для дітей старшого віку на базі дитячого закладу почав працювати табір – відпочинку з денним перебуванням «Калинка», який щоліта запрошує вихованців у казкову табірну країну для оздоровлення, розкриття здібностей, талантів, пізнання чогось нового, незнайомого. Кожного дня, відповідно до тематики тижня, вихователями, музичним керівником, фізінструктором проводяться різноманітні форми роботи з дітьми. Вихованці табору-відпочинку були учасниками ХІ фестивалю дитячої творчості «Дивограй-2012», міського етапу обласного конкурсу «Веселі старти-2012» з елементами футболу.

Кiлькiсть переглядiв: 102

Коментарi