Радість життя в творчості

2015-04-20

/Files/images/2014-2015_nr/kvten/szsh2/SDC17778.JPG

Радість життя в творчості

16 квітня 2015 року в комунальному закладі «Середня загальноосвітня школа №6 м. Орджонікідзе Дніпропетровської області» відбувся семінар-практикум для вчителів початкових класів міста «Створення сприятливих умов для становлення індивідуальності, реалізації сутнісних природних задатків дитини, розвитку її творчого потенціалу».

Слухачам семінару представлений урок української мови в 2-Б класі (вчитель О.М. Ткаченко), який був проведений у формі інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?», а також система позакласної роботи зі здібними та обдарованими учнями. Школа розвитку інноваційної особистості для учнів початкових класів, яка складається з шести центрів, працює вже третій рік поспіль. Керівники центрів разом з учнями та батьками представили форми роботи із школярами та виставку творчих робіт.

Методист інформаційно-методичного центру управління освіти виконавчого комітету Орджонікідзевської міської ради І.М. Сапа відзначила високий рівень роботи педагогів школи зі здібними та обдарованими учнями, подякувала адміністрації школи та вчителям за якість підготовки та проведення заходів, а також висловила побажання щодо продовження роботи семінару наступного року.

/Files/images/2014-2015_nr/kvten/szsh2/SDC17774.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 199

Коментарi