Найочікуваніша пора

2012-08-01

/Files/images/novini/IMG_1331.jpg

Канікули. Цих веселих днів чекають з нетерпінням усі учні, адже саме в цей час вони можуть повноцінно відпочити, набратися сил і здоров’я, набути незабутніх вражень.
Пришкільний табір «Сонечко» на базі комунального закладу «Середня загальноосвітня школа № 2 м. Орджонікідзе Дніпропетровської області» з року в рік гостинно відчиняє двері усім дівчаткам і хлопчикам, які з нетерпінням чекають цієї події, адже знають, що табір «Сонечко» - це море задоволення, безліч цікавих конкурсів, змагань, походів та багато іншого.
У цьому році у пришкільному таборі «Сонечко» відпочивали 123 вихованця. Чотири загони на чолі з творчими вихователями СЗШ № 2 (Терещенко А.А., Бурмак Г.М., Щербакова Г.Є., Градусова Ю.В., Михайленко Г.Л., Стешенко Н.М., Васильєва О.І., Притула О.О.) щодня весело крокували хто у походи, хто на змагання. Щодня тут було чути веселий дитячий сміх та бадьору табірну пісню.
На день відкриття табору кожний загін приготував свій художній номер. З надзвичайним захопленням спостерігали діти та їхні батьки за запальними танцями у виконанні юних танцюристів 1-го загону: Коцюбенко Світлани, Молочної Наталії, Шарлай Єлизавети. Ніби в калейдоскопі чергувалися танці і пісні. Запам’ятався неповторний вальс у майстерному виконанні Демидова Данила і Жерносік Вікторії.
Та який літній відпочинок без захоплюючих походів? Вихователі знайомили своїх підопічних з цілющими властивостями кермеку, чебрецю, деревію, петрового батога, полину, волошок, проводили конкурси на кращий віночок-оберіг, ляльку із природного матеріалу.
Хто з нас не захоплювався творами письменників-гумористів ? Багато серед нас таких, що люблять дивитися й слухати їх виступи. Тому й був проведений День гумору. Вихованці читали гуморески, розігрували сценки зі шкільного життя, розповідали небилиці.
Влітку важко всидіти на одному місці. Ген поміж деревами і ланами в’ється стежка, якою прямують діти 3-го і 4-го загонів. Попереду голубою стрічкою пливе замріяна річка, схована в берегах, порослих очеретами. Над водою схилилися верби. Зелений світ трав, умитих росами, творить музику краси. Сьогодні до пташиної музики додалися ще й дитячі голоси. Саме сюди прийшли вихованці. Вони проводять змагання на кращого риболова. І глядачі, і рибалки завмерли в очікуванні кльову. Поталанило сьогодні Кравченкові Віталію – він став переможцем і отримав звання «Кращий рибалка». Глядачі ж у нагороду спортсменам-риболовам проскандували : «Риболови вищий клас – смачна юшка буде в нас!»
Надовго дітям запам’ятаються і День Казки, і День інтелектуалів, в яких показали свою кмітливість, винахідливість, артистичність. Яскравою подією в житті табору було відзначення Дня Конституції та Дня Журналіста, які виявили талановитих майстрів пера серед вихованців та сприяли вихованню патріотичних почуттів підростаючого покоління.
У парку с. Руднік біля Братської могили разом з почесними гостями вихованці вшанували пам’ять загиблих воїнів.
Яке ж оздоровлення без повноцінного харчування. Забезпечували його робітники кухні (Лусь А.В., Дикунова А.І., Савчук Г.А., Шаровська З.А.).
І так щодня…Довго грітимуть дітям серця спогади про ласкаве сонечко та незабутній літній відпочинок.

Кiлькiсть переглядiв: 111

Коментарi