Яка це радість – табір!

2011-07-24

Сонце сяє угорі –
Буде день чудовий.
Ми ступили на поріг
Рідної нам школи.
Яка це радість – табір!
Це справжні чудеса!
Сміятись і радіти
Як вранішня роса!

Такий вірш про відпочинок в пришкільному таборі склала Литвиненко Яна (учениця 5-Б класу). Основний напрямок роботи цього тижня – патріотичне виховання, формування активної громадської позиції розвиток пізнавальних інтересів дітей, їх творчих здібностей та життєвих компетенцій.
21 червня заклад відпочинку відвідали працівники соціальних служб міста, які правили з учасниками табору тренінг «Юність за здоровий спосіб життя», для дітей молодшого шкільного віку – «Вчимось бути здоровими».
22 червня – День пам’яті відзначили в таборі лінійкою біля меморіальної дошки Л.Чайкіної з покладанням квітів. Бесідою. Червень, який перевернув життя, виставкою малюнків репродукцій на тему Великої Вітчизняної війни.
Цікавими для відпочиваючих дітей були екскурсії до аптеки, пожежної частини, міського дитячого майданчика та виходи до дендропарку.
Саме під час таких екскурсій діти знайомляться з рідним містом, працею людей, мають змогу зайнятись ігровою діяльністю, де виявляють свої здібності, нахили, удосконалюють навички.
Розважальна програма «Все для тебе» (24.06) була проведена в День іменинника для дітей, що народилися саме цього літнього місяця:
- караоке;
- огляд талантів «Тобі дарую»;
- перегляд улюблених мультфільмів;
- ігри на свіжому повітрі;
- гра «Знайомтесь – це Я» (значення твого імені).
Іменинників привітали медалями та цукерками.
До відзначення Дня Конституції України в загонах були проведені бесіди «Символіка нашої держави – Конституція України», тренінги «Я громадянин своєї держави». Для дітей діють виставки:
- книжковий куточок «Закон України – закон для всіх», «Збережемо пам’ять про подвиг»;
- творчих робіт «Чорні візерунки квілінгу», колаж «Чарівний птах»;
- вибори із солоного тіста.
Їх допомогла організувати Власова Л.С., вчитель ОТМ, бібліотекар.
Хочеться висловити слова подяки кухарям школи Шаталіній Л.Ю., Філоненко В.І.. Асєєвій Л.Ю. за смачні сніданки та обіди, які додають дітям сили, здоров’я, наснаги.

Кiлькiсть переглядiв: 221

Коментарi