• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання міського Факультету сучасного управління закладом освіти для членів адміністрації ДНЗ

Засідання міського Факультету сучасного управління закладом освіти для членів адміністрації ДНЗ

2015-03-26

/Files/images/2014-2015_nr/berezen/kdnz18/КДНЗ№18_26.03.2015.JPG

18 березня 2015 року в комунальному дошкільному навчальному закладі №18 «Барвінок» (яслах – садку) загального типу еколого – валеологічного спрямування м.Орджонікідзе Дніпропетровської обл. відбулося чергове засідання міського Факультету сучасного управління закладом освіти для членів адміністрації ДНЗ під керівництвом методиста ІМЦ УО Дзюбенко О.В.

До уваги запрошених була представлена Візитна карта педагогічного колективу та вихованців КДНЗ №18 «Барвінок» - «Природу любити – здоровими жити».

Провідну тему засідання «Створення умов для реалізації завдань еколого – валеологічноговиховання та безпечної життєдіяльності дітей у дошкільному навчальному закладі» розкрила завідувачка дитсадком Ревуцька Л.О. під час презентації системи роботи закладу «Роль адміністрації ДНЗ у підвищенні еколого – валеологічної компетентності педагогів та урізноманітненні моделей еколого – валеологічної освіти дошкільника» з мультимедійним супроводом.

Високу оцінку присутніх отрималаорганізована пізнавальна діяльностіь у лабораторії з дітьми 5 р.ж. «Маленькі дослідники великого Світу» (вихователь Бойко С.М.).

Вихователем – методистом КДНЗ №18 Сокур Н.Г на високому рівні продемонстрована інтерактивна робота з педагогічним колективом: екологічний міст з елементами тренінгу ««Екологічне виховання дітей дошкільного віку»

З метою вдосконалення системи управління еколого-валеологічним вихованням та безпечною життєдіяльностю дітей у ДНЗ методистом ІМЦ УО Дзюбенко О.В. проведена інтерактивна ділова гра для завідуючих та методистів дошкільних навчальних закладів: Ток-шоу «Я так думаю» за темою засідання.

Розуміючи важливість формування у дітей екологічної культури та усвідомленого ставлення до власного здоров’я через зв’язок з природою, успішної реалізації на практиці сучасного змісту і завдань еколого-валеологічної освіти дошкільників, з метою забезпечення ефективного управління системою еколого-валеологічного виховання та безпечної життєдіяльності дітей у дитсадку, впровадження перспективних моделей еколого - розвивального середовища учасники міського Факультету сучасного управлінця закладах освіти ухвалили ефективні та дієві рішення.

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi