Люби та знай свій рідний край!

2012-08-06

/Files/images/novini/100_5324.JPG

Не є земля в цілому, а край, де народився, де світять зорі дитинства – саме це і є історична пам'ять, що закладена в основу патріотизму. Саме тому 06.08.12 в КДНЗ № 21 був проведений спільний захід дітей та батьків на тему: «Де народився, там і пригодився». Під час зустрічі діти разом з батьками розглянули художній альбом: «Таланти рідного міста», «Державні символи міста Орджонікідзе». Патріотизм, як моральна якість, має інтегрований зміст. З огляду на це педагоги поєднали під час зустрічі ознайомлення з явищами суспільного життя, народознавства, мистецтвознавства та практичну продуктивну художньо-естетичну діяльність.
Підсумком роботи був створений альманах «Свято у нашому місті», де були розміщені малюнки дітей, вірші складені разом з батьками, фотознімки.
Цікаво пройшла екскурсія по рідному місту, яку організувала вихователь Котарєва І.І. Діти з задоволенням розглянули пам’ятки в нашому місті, торкнулися серцем його історії. Ми ще раз переконалися, що тільки разом з батьками ми зможемо всебічно вивчити та виховати у дітей патріотичні почуття та любов до рідного краю.

Кiлькiсть переглядiв: 76

Коментарi