Допомога воїнам АТО

2015-03-04

/Files/images/2014-2015_nr/berezen/szsh2/СЗШ№2_04.03.2015_5.JPG

Допомога воїнам АТО

Сьогодні наші захисники, як ніколи, потребують уваги і розуміння від своїх співгромадян, у тому числі і від дітей та молоді.

У складний для нашої країни час у нашій школі проведено ряд заходів щодо виховання справжніх патріотів. Одним із підтверджень небайдужості юного покоління до долі своєї Батьківщини є участь в акціях і заходах, що проводяться з метою моральної та матеріальної підтримки української армії.

За власною ініціативою учні, їх батьки та педагогічний колектив навчального закладу зібрали допомогу українцям-бійцям, які перебувають в зоні проведення АТО. Їх спільними зусиллями було зібрано продукти харчування. 23 лютого усі зібрані речі були ретельно запаковані та передані Дем'янчуку Сергію Сергійовичу, який вирушив на передову.

Робота у закладі піднесла у дітей дух Патріотизму, Єдності та Віри у ПЕРЕМОГУ нашого народу. Учні школи закликають усіх не бути байдужими до долі нашої Батьківщини. Підтримаймо один одного у такий нелегкий для всіх українців час! І нехай наш невеликий внесок на допомогу героям буде частиною великого добра, яке стане запорукою щасливого майбутнього нашої України.

Прес-центр КЗ «СЗШ № 2»

Кiлькiсть переглядiв: 134

Коментарi