• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнський конкурс- захист творчих робіт учнів шкільних гуртків ІКТ «Інтершкола»

Всеукраїнський конкурс- захист творчих робіт учнів шкільних гуртків ІКТ «Інтершкола»

2011-06-22

/Files/images/IMG_0377.JPG

Цього року 22 червня вперше фінальний тур Всеукраїнського конкурсу творчих робіт учнів шкільних гуртків ІКТ «Інтершкола» відбувся у режимі он-лайн. Вперше він проходив в рамках виставки-фестивалю "Обдаровані діти України", організаторами якої є: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія наук України, Національна Академія педагогічних наук України, Інститут обдарованої дитини за підтримки видавничої групи "BHV" та українського прайсцентру ТМ "Розумники". З десятої години активно працювали члени журі та учасники з 7 областей: Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Житомирської, Луганської, Одеської, Херсонської, які готувалися презентувати свої творчі наробки за категоріями: "Моя перша книжка" та "Мій перший веб-проект". Всього було представлено 15 робіт, 9 з яких- книги і 6- веб-сайти.

Оцінка робіт, як і минулого року, проводилась у 2 етапи. Напередодні фіналу працювала експертна рада, яка визначила ступінь якості технічного виконання роботи. А потім журі оцінило рівень захисту проекту, його творчу складову та оформлення.

За підсумками конкурсу лауреатом в номінації "За творчий підхід" категорії "Моя перша книга" стала
Дацишина Дар'я, учениця КЗ "СЗШ №2", книга "Сміх і сльози" (кер гуртка Дацишина О.О.)


Усі лауреати конкурсу отримають у подарунок DVD-плеєри від фонду "Інтершкола".

Різноманітна тематика конкурсних робіт, високий рівень використання інформаційних технологій, глибина досліджень, яскраві презентації проектів – все це запам'яталося і учасникам, і членам журі конкурсу. Вважаємо, вже з'явилися і нові ідеї для втілення в майбутніх творчих проектах. Бажаємо успіхів!

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi