• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 3 засідання міського семінару-практикуму для інструкторів з фізичного виховання

3 засідання міського семінару-практикуму для інструкторів з фізичного виховання

2012-05-17

/Files/images/novini/P1010015.JPG

16 травня в КДНЗ № 23 відбулося 3 засідання міського семінару-практикуму для інструкторів з фізичного виховання та вихователів груп дошкільних навчальних закладів фізкультурно-оздоровчого та еколого-валеологічного спрямування. На засіданні були присутні: методист ІМЦ УО Дзюбенко О.В., вихователі-методисти КДНЗ міста, інструктори з фізкультури та вихователі груп оздоровчого спрямування КДНЗ міста. Керівник семінару-практикуму вихователь-методист КДНЗ № 22 Кравченко О.М. підготувала для слухачів цікаві та актуальні питання про застосування в дошкільному закладі пісочної терапії.
Інструктор з фізкультури КДНЗ № 23 Маляр Т.Я. провела відкрите заняття з дітьми старшої групи на тему: «Подорож в країну Сендплей». Протягом заняття діти подорожували і потрапили на самий «пісочний» континент – Африку. Під час подорожі з дітьми провели цікаві форми роботи з використанням пісочної терапії: це ігри, вправи, забави. Дуже цікавим для дітей було спілкування з Феєю Піску, яка ознайомила дітей з властивостями піску, його застосування, лікувальними властивостями, пригостила дітей пісочними тістечками. Піднесений настрій створював вдало підібраний музичним керівником музичний супровід, налаштовував дітей, спрямовував їхню увагу.
Слухачі підготували та презентували свої ігрові посібники, які вони використовують в своїй роботі з пісочної терапії. Дуже яскраві, цікаві та незвичайні ігри та атрибути були виготовлені педагогами.

Кiлькiсть переглядiв: 237

Коментарi