• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Учитель, батьки, вихователь - дитина: усі ми велика і дружна родина

Учитель, батьки, вихователь - дитина: усі ми велика і дружна родина

2015-01-25

/Files/images/2014-2015_nr/schen/btdyu/БТДЮ_25.01.2015_1.JPG

Учитель, батьки, вихователь - дитина:

усі ми велика і дружна родина

22 січня у Будинку творчості дітей та юнацтва м. Орджонікідзе відбувся форум досягнень «Таланти – тобі, моя Україно!», який зібрав активних і талановитих, творчих та ініціативних, учасників і переможців конкурсів, фестивалів, виставок міського, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів. Завдяки перемогам юних обдарувань заклад міста має багаторічну славу, адже тут працюють висококласні педагоги – чуйні і вимогливі, креативні і мудрі, для яких робота – це свято душі і творчості.

133 зірочки – юних художників, танцюристів, співаків і журналістів, лідерів, юних науковців, авіамоделістів і радіоаматорів, театралів і майстрів отримали грамоти за високі досягнення та активну життєву позицію, і разом з тим наповнили залу теплом своїх сердець та аурою високої духовності.

Форум відзначив і 17 найактивніших родин-помічників у гуртках і закладі, а 21 педагогу дітвора плескала стоячи.

Окрасою заходу стали виступи юних танцюристів (керівник А.Л.Донова) та юних співаків (керівники М.К. Гудков, О.В. Гавриш).

Форум пройшов яскраво і змістовно, піднесено і одухотворено. А найголовніше, що кожна дитина, полишаючи захід, вийшла з надією на нову перемогу.

/Files/images/2014-2015_nr/schen/btdyu/БТДЮ_25.01.2015_2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 134

Коментарi