Наші перемоги!

2015-01-15

/Files/images/2014-2015_nr/schen/dyussh/ДЮСШ_15.01.2014.jpg

Спортсмени ДЮСШ у 2014 році займали високі рейтингові позиції у міжнародних, всеукраїнських та обласних стартах. Протягом минулого року у 55 змаганнях різних рівнів взяли участь 893 вихованці.

Імена деяких з них увійшли до плеяди кращих спортсменів України та Дніпропетровської області.

За рейтингом виступів у змаганнях за підсумками 2014 року було визначено лідерів, яким вручено іменні кубки «Кращий спортсмен року 2014».

Гордістю спортивної школи стали:

акробати: Хажанець Іван, Земляний Микола, Суховільський Олександр, Шелесько Дмитро, Заульський Спартак, Зубік Данило, Ткаченко Дана, Селезньов Олександр, Слащьова Поліна, Березинська Дарина, Калюка Олена, Вакуленко Катерина, Косенко Дар’я, Конюшенко Анастасія, Ткаченко Карина;

гімнасти: Леонова Яна, Клобукова Тетяна, Коробко Оксана, Штурмак Анна, Бадова Анастасія, Неділько Яна, Бережна Сніжана, Зарубіна Вікторія;

дзюдоїсти: Бубирь Артем, Жуков Вадим, Коцюба Егор, Лисейко Ілля, Гасай Анатолій, Шаповал Олександр, Рябінін Егор.

Досягненням спортсменів сприяла високопрофесійна робота тренерів О. Образцової, Т. Венгер, Н.Токмань, І. Смирної, Н. Колпакової, О. Клобукової, Г. Смородової, С. Сінілова, яка отримала визнання на всіх рівнях – від батьків вихованців до міністерств і відомств.

Щиро переконані, що учні й надалі даруватимуть нам радість нових перемог та успішно виступатимуть на спортивних аренах задля піднесення спортивної слави України, а також нашої школи та міста.

Кiлькiсть переглядiв: 121

Коментарi