Прощавай, букварику

2012-05-22

/Files/images/novini/P5110051.JPG

Щороку в комунальному дошкільному закладі № 8 «Калинка» проходить свято для першокласників «Прощавай, букварику!», яке налаштовує дітей на перехід до другого класу, організатором якого є батьки та музичний керівник Глущенко Вікторія Валентинівна.
Вже й цього року зовсім дорослі першокласники СЗШ № 9 під керівництвом вчителя Собеніної Наталії Олександрівни заходили до святкової музичної зали де співали пісні, розповідали вірші, танцювали разом з «Буквариком» і підводили підсумки про свої досягнення.
Звичайно не обійшлося і без казкових героїв: лиси Аліси та кота Базиліо, які дуже хотіли забрати дітей до країни «Дурнів». Вони по-різному випробовували дітей, задавали складні завдання, ребуси і загадки. Маленького Буратіно та Феї, яка разом з дітьми допомогла вирішити його життєву ситуацію. Наприкінці свята випускники першого класу під звуки чарівної музики затанцювали вальс, який зворушив усіх присутніх батьків та гостей, на очах яких з’явилися сльози. Як швидко промайнув рік і діти стали ще дорослішими. Нехай залишається це свято в серцях якнайдовше доброю згадкою про перший рік навчання у школі.

вихователь-методист КДНЗ № 8
Амірханова Тетяна

Кiлькiсть переглядiв: 156

Коментарi