"The glorious ten-day period of Foreign Languages"

2014-12-16

/Files/images/2014-2015_nr/gruden/szsh8/СЗШ№8_16.12.2014.JPG

Декада іноземної мови – це надзвичайне свято для кожного в нашій школі. Нестандартні уроки та відкриті заходи, цікаві конкурси та вікторини, мультимедійні шоу та карнавали – все це сприяє підвищенню зацікавленості учнів у вивченні іноземної мови.

Учні та учителі СЗШ №8 , готуючись до декади, підготували яскраві та змістовні стіннівки англійською, німецькою та французькою мовами.

В учнів 2 класів відбулось свято «Пригоди Лунтика та його друзів до країни Абетки», в ході якого учні мали змогу показати всі свої знання про звуки та літери англійської абетки.

Кожен день супроводжувався веселими музичними перервами з рухливими іграми та піснями, а також для старших класів відбувся конкурс пісень «Караоке». Учні 2-Б класу для учнів 1 класів інсценували казку «Ріпка» на англійській мові . Віртуальну прогулянку по Парижу здійснили учні 7 класів .

Скільки радості, цікавих заходів було проведено у ці тижні! Шкода, що час плине так швидко. Будемо з нетерпінням чекати наступного навчального року і нових цікавих заходів.

Кiлькiсть переглядiв: 113

Коментарi